True

JOIN OUR BRILLIANT TEAM

SALES ADVISOR (part-time)

 DPT, kort voor Diamanti Per Tutti, ontwerpt betaalbare diamanten juwelen voor elke dag. Liefhebbers van diamanten sprankels zijn welkom in één van onze 15 winkels (van Antwerpen tot Hong Kong), online of bij één van onze 100 juweliers. In 2023 viert DPT haar 10-jarig bestaan met een nieuwe branding, een gloednieuw winkelconcept op een nieuwe locatie (Steenhouwersvest 59) en 1stewinkel opening in Frankrijk. Dankzij een snelle groei in travel retail, brengt DPT diamanten naar alle uithoeken van de wereld.


Voor onze vernieuwde flagship store in Antwerpen zijn we op zoek naar een dynamische part time sales advisor. De ideale kandidaat is een commercieel en zelfstandig ingestelde medewerker met ervaring en een passie voor mode -- en hoe kan het ook anders? -- en juwelen. 


WHAT'S IN IT FOR YOU?

´      Samen met je collega sta je in voor het dagelijks reilen en zeilen van onze vernieuwde flagship store in Antwerpen. 

´      Als DPT lover is het een koud kunstje om klanten te helpen passen en kiezen en als ambassadors met een paar juweeltjes de winkel uit te gaan.

´      Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd piekfijn uitziet.

´      In de daluren help je andere collega’s met o.a. de afhandeling van de online orders, bij aftersales, ondersteuning van onze groothandel en travel retail    business, bij de uitlening van juwelen voor pers en influencers, enz… Bij DPT is het nooit saai… 

´      Je geniet van een competitieve verloning met extra voordelen.

´      Je werkt in een dynamische, jonge en creatieve omgeving.

´      Je werkt 2 dagen per week (dinsdag en zaterdag) in onze vernieuwde shop in de Steenhouwersvest 59, Antwerpen.


WHAT YOU BRING TO THE TABLE:

´      Je bent een geboren verkoper/-verkoopster; vlot, commercieel ingesteld, hands on, flexibel, leergierig en proactief. Je vindt het heerlijk om juweeltjes te mix- en matchen tot een persoonlijke look voor de klant. 

´      Je hebt al een 1ste ervaring als verkoper/verkoopster in de mode- of lifestyle sector en bent bekend met bijkomende administratie en stockbeheer, die je met de nodige organisatie en discipline verwerkt. 

´      Je bent een echte teamspeler, kan ook zelfstandig werken en durft verantwoordelijkheid te nemen. Uitdagingen en targets geven je een extra boost.

´      Je communiceert graag open en duidelijk – voornamelijk in het Nederlands, een vlotte babbel in Frans en Engels zijn handig meegenomen.Begint het stiekem te kriebelen? Mail je CV en motivatie brief naar stephanie@diamantipertutti.com – we kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Have a sparkling day & see you soon.


To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.